Rize Haber balmoral resort casino siteleri
19 Aralık 2025
İstanbul
Kapalı
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
En Son Olay Yemek Tarifleri Lokantacıların sırrı çözüldü: Kırmızı lahana turşusunun eşsiz lezzeti nasıl elde ediliyor!

Lokantacıların sırrı çözüldü: Kırmızı lahana turşusunun eşsiz lezzeti nasıl elde ediliyor!

Kırmızı lahana turşusunun eşsiz tadıyla tariflerinize yeni bir lezzet katacak pratik yapılış aşamalarıyla ilgili sırları keşfetmeye hazır mısınız? Lokantaların özenle sakladığı tam ölçülü ve kırmızı rengiyle göz dolduran bu turşu tarifini mutfağınıza taşıyarak yemeklerinize benzersiz bir lezzet katın. Artık et yemekleri ve salatalarınızın vazgeçilmezi olmaya aday bu lezzetli turşuyu kolayca hazırlayarak misafirlerinizi de şaşırtabilirsiniz.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Lokanta Usulü Kırmızı Lahana Turşusu Nasıl Yapılır?

Kebapçıların ve lokantaların yanında ikram edilen o canlı renkli, kütür kütür lahana salatalarının tadı hep bir başkadır.

Malzemeler

1 adet orta boy kırmızı lahana 1 yemek kaşığı kaya tuzu 2 su bardağı su 1 su bardağı üzüm sirkesi 1 çay kaşığı limon tuzu

Yapılışı

Kırmızı lahana turşusu için lahanayı ince ince doğrayın ve kaya tuzunu ekleyip ovun.

Lahanalar yumuşayıp suyunu salana kadar bekletin. Ardından su, sirke ve limon tuzunu karıştırın.

Doğradığınız lahanaları kavanozlara yerleştirin ve suyunu ekleyin.

Sirkeli suyu kavanozların üzerine dökerek kavanozları kapatın ve buzdolabında 2-3 gün bekletin.

3 gün sonra turşunuz hazır olacak, afiyet olsun!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *