balmoral resort Artemisbet JOJOBET
22 Eylül 2025
İstanbul
Az bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
En Son Olay Yemek Tarifleri Yarışmacı Gelinim Mutfakta Programında Yeni Tarif: Balcan Kebabı Sizlerle!

Yarışmacı Gelinim Mutfakta Programında Yeni Tarif: Balcan Kebabı Sizlerle!

Ev hanımlarının gözde programı Gelinim Mutfakta'da günün yıldız yemeği Balcan Kebabı oldu. 22 Eylül Pazartesi günü yapılan Balcan Kebabı nasıl yapılır merak edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

22 Eylül Pazartesi günü ekran karşısına geçen izleyiciler Balcan Kebabı tarifine odaklandı.

Haftanın ilk günü tezgah başına geçen 4 gelinin ödevi Balcan Kebabı oldu.

Bir yiyenin bir daha tadını unutamadığı Balcan Kebabı yapımı için detaylar sırlandı. İşte Gelinim Mutfakta Balcan Kebabı tarifi..

Gelinim Mutfakta Balcan Kebabı Tarifi 22 Eylül 2025 - 4 adet patlıcan - Yarım kilo kıyma - 6 adet domates - 6 adet yeşil biber - Tuz - Karabiber Balcan Kebabı Nasıl Yapılır? 22 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta'nın bugünkü lezzeti Balcan Kebabı için önce patlıcanları, domatesleri ve biber yıkadıktan sonra karışıma kıyma, tuz ve karabiber ekleyin.

Dilediğiniz baharatları da ilave edip istediğiniz şekli verin.

Patlıcanları parmak kalınlığında kesip tepsiye bir patlıcan bir köfte şeklinde dizin.

Ortasına domates ve biber kesip koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat pişen balcan kebabını süre sonunda çıkarıp servis edin.

Dilediğiniz şekilde süslediğiniz balcan kebabını sıcak servis edin.

Deneyenlere şimdiden afiyet olsun..

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *