Kedidili pasta tarifi Kedidili pasta için gerekli malzemeler ve pastanın hazırlanışı aşağıdaki gibidir: Kremalı kedidili pasta tarifi için gerekli malzemeler 14 adet kedidili bisküvi Süt (bisküvileri ıslatmak için) Kreması için 1 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı nişasta 1 litre süt 1 paket vanilya 1 poşet toz kremşanti Üzeri için 1 poşet çikolata sosu 2 su bardağı süt Kedidili pastanın hazırlanışı Kedidili pastayı hazırlamak için ilk olarak bir tencereye un, toz şeker, nişasta ve sütü alıp koyulaşana kadar karıştırarak pişirin.
Ardından muhallebiyi ocaktan alın ve vanilya ile toz kremşantiyi muhallebiye ilave edip 2 – 3 dakika daha çırpın.
Muhallebiyi ılıması için bir kenarda bekletin.
Kedidili bisküvileri tezgaha alın ve bisküvilerin her iki tarafını da süte batırarak şekerli kısmı üste kalacak şekilde borcama yerleştirin.
Ilıyan muhallebiyi kedidili bisküvilerin üzerine boşaltın ve güzelce yayın.
Tatlının üzerine ekleyeceğiniz sos için bir tencereye çikolata sosu ve sütü alıp sürekli karıştırarak pişirin.
Bu sosun da ılımasını bekleyip ılıdıktan sonra sosu muhallebinin üzerine boşaltın.
Pastayı 1 gece buzdolabında dinlendirin.
Güzelce dinlenen pastayı dilediğiniz şekilde süsleyerek servis edin.
Nefis kedidili pasta servise hazır! Şimdiden herkese afiyet olsun.